Μάρτιος, 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Νέοι Ορίζοντες" ανέλαβε την καθαριότητα των χώρων της πρωτότυπης έκθεσης σύγχρονης τέχνης "Γεωμετρίες" της Στέγης Γραμμάτων στον χώρο του Γεωπονικού Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Νέοι Ορίζοντες", φορέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και το πρώτο επιτυχημένο παράδειγμα «Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων» στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι της ανατέθηκε η καθαριότητα των χώρων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την περίοδο της έκθεσης σύγχρονης τέχνης "Γεωμετρίες", μια διοργάνωση και παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, που ξεκινά στις 27 Μαρτίου 2018.

Από την πλευρά της η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Νέοι Ορίζοντες" διευρύνοντας των κύκλων εργασιών της δεσμεύεται να διατηρήσει το επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υψηλό στον "πρώτο αλληλέγγυο πελάτη" της, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δημιουργώντας μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας.

Λίγα λόγια για την έκθεση "Γεωμετρίες"

Η γη, η τροφή, οι σπόροι και το άγνωστο οικοσύστημα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου συστήνονται στους Αθηναίους με μια έκθεση σύγχρονης τέχνης και ένα δημόσιο πρόγραμμα δράσεων για όλη την οικογένεια. Οι Γεωμετρίες είναι ένα πυκνό πρόγραμμα σποράς και συγκομιδής, με πολύμηνο κύκλο ζωής (από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο), που θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, προτείνοντας έναν πρωτότυπο περίπατο σύγχρονης τέχνης και γνώσης στους Αθηναίους.

Τις Γεωμετρίες συνθέτουν μια εικαστική έκθεση με νέες παραγωγές, με πρόσφατα, παλαιότερα και ιστορικά έργα, ένα δημόσιο πρόγραμμα 7 θεματικών Κυριακών, ένας μεγάλος περίπατος αφιερωμένος στο νερό, ένας αγώνας κωπηλασίας και ένα υπαίθριο φεστιβάλ ταινιών για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Η έκθεση παρουσιάζεται στο Γεωργικό Μουσείο, στο κεντρικό κτίριο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στους κήπους του.